Školski razglas i internet radio

U okviru aktivnosti povodom obilježavanja Dana škole,u Medicinskoj školi je danas održana pušten u rad školski razglas i internet radio. Učenicima se prva obratila naša direktorica, Milena Damjanović koja je istakla značaj školskog razglasa za rad sekcija, kao i bolju informisanost učenika i nastavnika u školi. Nakon puštanja u etar internet radija održans je i promocija časopisa učenika i profesora naše škole “Puls”. Veliki je značaj zs našu školu da nakon časopisa “Medicinar” i “Mostovi”,koji su izlazili sedamdesetih godina prošlog vijeka,učenici Medicinske škole Doboj poslije gotovo pedeset godina ponovo imaju svoj časopis. Promociju je otvorila Milena Damjanović,direktorka Medicinske škole, koja je istakla važnost školskog časopisa za život i rad u školi, u eri informacionih tehnologija.Posebju čast nam je ukazao prof.Vladimir Nikolić,profesor u penziji i prvi urednik časopisa “Medicinar” i “Mostovi”. Jedan od urednika časopisa “Puls”, Mira Stanišev,profesor književnosti i srpskog jezika govorila je o tematskoj raznovrsnosti časopisa i želji da časopis nastavi svoj život i u narednim generacijama. Velike zasluge što je naš časopis ugledao svjetlo dana pripadaju našem vjeroučitelju, đakonu Vladi Mojeviću, profesoru pravoslavne vjeronauke, kao jednom od urednika. Vjeroučitelj Vlado je uradio kompletan grafički dizajn i predstavio “Puls” u elektronskoj formi.
U promociji su učestvovali i učenici, čiji su radovi objavljeni u časopisu:Maja Topić, Nataša Nešić, Slavka Blagojević, Neda Jotanović i Anja Pejić, a Miloš Okolić sa muzičkim numerama na gitari.
Ovom prilikom su dodijeljene su i nagrade za nagradni foto-konkurs školske biblioteke “…knjige nek se čitaju”.
Promociji su prisustvovali učenici i profesori Medicinske škole, te predstavnici Gradske uprave Grada Doboj i Savjeta roditelja.

 

Add your thoughts

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *