Опремљен кабинет за Православну вјеронауку

Катихетски одбор Српске Православне Цркве у Републици Српској у сарадњи са Канцеларијом за вјерску наставу Епархија зворничко – тузланска помогао је опремање кабинета за Православну вјеронауку у ЈУ Медицинској школи у Добоју.

Тим поводом нашу школу посјетио је протојереј-ставрофор Јован Михајловић, координатор за православну вјеронауку који је овом приликом донио дарове: лцд тв, иконе, кандило и Свето Писмо. Отац Јован се обратио пригодним ријечима директoру школе, ученицима и вјероучитељу, пожеливши свима још већи успјех и напредак у раду, учењу и духовном узрастању са надом да ће ова донација побољшати квалитет наставе.

Директор школе госпођа Милена Дамјановић захвалила се оцу Јовану, Катихетском одбору и Канцеларији за вјерску наставу на донацији Медицинској школи која ће много олакшати наставу свим ученицима и професорима у овој школи.

Такође велику захвалност за ову донацију али и за духовну бригу о нашим ученицима и професорима упутио је и ђакон Владо Мојевић, вјероучитељ у Медицинској школи.

Подсјетимо, ове године, на празник Преображења Господњег, Епископ зворничко-тузлански Фотије одликовао је Архијерејском похвалницом ЈУ Медицинску школу у Добоју за дугогодишњу сарадњу и допринос очувању културног блага.