Дан средњошколаца 2022

Поводом обиљежавања Дана средњошколаца уприличен је пријем у Кабинету градоначелника за предсједнике Савјета ученика средњих школа Града Добој, на којем је присуствовала Марија Мишић, ученица IV2, занимање медицински техничар, предсједник Савјета ученика ЈУ Медицинске школе Добој. Све ученике је примио у Кабинету замјеник градоначелника, господин Славко Ковачевић.

Чланови Савјета ученика су у сарадњи са социолошко-истраживачком секцијом, ментално здравље и Цивитас секцијом, одржали радионицу: „Ако постоји проблем, постоји и рјешење“, на којој су ученици дискутивали о проблемима са којим се срећу млади, као и о начинима превазилажења могућих проблемских ситуација. Радионици су присуствовали чланови Савјета ученика Гимназије „Јован Дучић“ Добој. Сви заједно су дискутовали о могућим начинима превазилажења проблемских ситуација, као и о будућој сарадњи Савјета ученика на нивоу средњих школа нашег града.

Данашње радионице су биле у организацији Савјета ученика, а под менторством проф. Тијане Поповић-Дамјановић, проф. Љиљане Лазић и проф. Аните Петровић.